SEO specialist Amsterdam

Als SEO specialist Amsterdam ondersteun ik ondernemers in de regio. Dat zijn vergevorderde SEO websites en bedrijven, maar ook ondernemers die met SEO willen beginnen. Ik kan op basis van een statistische analyse en beoordeling van uw concurrentiepositie een winnende zoekwoordenstrategie uitstippelen. Het doel is optimale vindbaarheid, goed scoren in de zoekmachines. Met een lijst van de meest kansrijke zoekwoorden van uw bedrijf optimaliseer ik uw site of campagne. Ontwikkelingen in posities worden gemonitord en gerapporteerd in een overzichtelijk dashboard. Dat praat wel zo makkelijk.

Seo Specialist Amsterdam ah werk

Search Engine OPtimalisation: Statistiek, technieken en creativiteit

In mijn werk combineer ik feiten met menselijke elementen. Harde cijfermatige analyses gecombineerd met inzicht in zaken als klantgedrag, online en offline. Een werkende SEO strategie werkt alleen maar als deze aansluit op de werkwijze en cultuur van uw bedrijf. De mogelijkheden maar juist ook de beperkingen geven richting aan een succevolle SEO aanpak. Op basis van ervaring en behaalde resultaten zorg ik dat alles optimaal ingericht wordt. Of u nu ver gevorderd bent of net komt kijken in SEO land.

Zoekwoorden kiezen

Op basis van zoekvolume, concurrentiekracht en uw positie in de markt worden zoekwoorden gewogen op hun potentie. Uiteraard ook op wat u per zoekwoord maximaal kunt winnen zodat een investering in tijd en geld onderbouwd is. Zoekwoorden verzinnen is niet zo moeilijk. De kansrijke zoekwoorden eruit pikken is een uitdagend vak. Iemand die dat goed beheerst is van veel markten thuis. Statistiek, klantgedrag, taalgevoel en creativiteit. Dat leer je niet op een cursus of training. 

Optimalisatie

Als de meest kansrijke zoekwoorden voor u bepaald zijn komt er een optimalisatieplan. Verschillende niveaus binnen uw site, social media of campagnes wordt geoptimaliseerd voor de beste zoekwoorden. Alleen dan kunnen resultaten maximaal zijn voor de langere termijn. In deze fase van het SEO stappenplan komt ook veel techniek om de hoek kijken. Kennis van methodieken en programmeercodes maken het verschil tussen succes boeken of nauwelijks resultaat zien van je inspanningen.

Off page SEO | linkbuilding

In deze fase worden de externe SEO kansen in kaart gebracht en geactiveerd. Een planmatige aanpak op basis van kansrijke zoekwoorden vormt de basis van een extra boost in SEO verkeer. Verschillende bedrijven en branches bieden verschillende kansen. Daarom hoort een goed SEO plan in een breder perspectief geplaatst te worden. 

Monitoren en rapporteren

Als de optimalisatie gelanceerd is, volgt een belangrijke fase. Het monitoren en eventueel bijsturen op basis van resultaten. Door te werken met verschillende indicatoren of KPI's, maak ik de oorzaak van schommelingen duidelijk. Bijsturen of laten staan is daardoor altijd een bewuste keuze. Aan de hand van een duidelijk dashboard wordt dit met u besproken, zodat u altijd weet waar u staat en waar u naar toe gaat. Ik pas de rapportages aan op uw kennisniveau. Zo krijgt u als ondernemer of manager altijd de juiste input. Een werkende SEO aanpak is onderbouwd, concreet en gericht op een langere periode.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan vandaag nog contact op!